Sfarsit de saptamana plin in Colegiu 10

Deputatul Gabriel Vlase a fost prezent astazi la un moment special pentru locuitorii satului Pradais din comuna Huruiesti. In prezenta Preasfintitului Parinte Ioachim Bacaoanul, si alaturi de locuitorii satului prezenti la acest minunat eveniment s-a turnat piatra de temelie la un nou lacas de cult,in vatra satului Pradais. „Asa cum am reusit sa construim noi lacase de cult in locuri unde nu existau,sau sa le renovam pe cele peste care trecusera anii, sunt convins ca anul viitor il vom sfinti si pe aceasta.” a declarat deputatul Gabriel Vlase.

Duminica alaturi de  Ioan Zabratanu, primarul comunei Huruiesti si  Petrica Tabacaru Primarul comunei Tatarasti. In cadrul slujbei a avut loc sfintire picturii interioare a bisericii.
Lacasul de cult ortodox, construit in anul 1850, s-a facut scrum, doar cu  o zi inainte de Pasti in anul 2010. Cu sustinerea deputatului Gabriel Vlase s-a reusit refacerea acestui lacas de cult, spre bucuria oamenilor din aceasta comuna, care nu mai sunt nevoiti sa parcurga 10 km pentru a ajunge la slujba.

 

Adauga un comentariu

*