Multe accidente pe soselele judetului

Ramona B., de 21 de ani, din Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Comănești, la intersecţia cu strada Republicii, nu a respectat semnificaţia indicatorului “CEDEAZĂ TRECEREA” şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de Ștefan C., de 39 de ani din localitate. Ramona B. a fost transportată la Spitalul orașului Comănești, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând sub observație. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. În cauză se continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Constantin Danut M., de 40 ani din Bacau, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Letea Veche, a surprins și accidentat cu oglinda retrovizoare dreapta, pe I. Violeta de 41 de ani din localitate, care se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a  părții carosabile. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internare. Atât victima cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Gheorghita Cristian C., de 27 ani, din comuna Podu Turcului, în timp ce conducea un autoturism în localitate, a surprins și accidentat un minor de 8 ani, care traversa strada în zona trecerii pentru pietoni. Minorul a fost transportat la Spitalul Polimed Podu Turcului, ulterior fiind transferat la Spitalul de Urgenta Județean Bacau in vederea efectuarii investigatiilor medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*