Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au recunoscut că se iubesc: «Ce vreţi să vă spunem? Că ne mutăm împreună?»

Invitaţi la emisiunea „Sinteza zilei”, Cezar Ouatu şi Angela Gheorghiu au vorbit despre relaţia lor.

Cum s-au cunoscut

Se ştie că soprana a fost un sprijin pentru Cezar în carieră, iar joi seara a recunoscut că a fost fascinată de talentul lui încă de când l-a auzit prima oară.Cel care i-a pus în contact a fost chiar soţul Angelei din acea perioadă.„Mi l-a dat Roberto Alagna să îl ascult, cu nişte ani în urmă. Mi-a spus ca trebuie să îl aud, că e o minune”, a povestit ea.Şi Cezar a fost la fel de fascinat de prezenţa Angelei. Mai mult, pentru el, e imposibil să nu existe sentimente de afecţiune între doi artişti care colaborează.

 

Se iubesc?

Iniţial, în cadrul emisiunii, cei doi ai evitat să dea un răspuns clar dacă sunt implicaţi într-o relaţie. „E o abureală”, a intervenit Mihai Gâdea.„Eu nu vreau să aburesc, dar nu ai cum, fără iubire, să stai pe scenă cu un artist,” a spus contra-tenorul când a fost întrebat dacă este îndrăgostit de Angela. Chiar dacă unii au spus că cei doi s-au despărţit chiar în ziua Marii Finale de la Eurovision, se pare că lucrurile stau altfel. „De câteva luni nu mai plâng singură în camerele de hotel. Ce vreţi să vă spunem? Că ne mutăm împreună?” a completat Angela.Iar Cezar a precizat că nu este îngrijorat de gura lumii: „Nimic nu împidică această relaţie elegantă, de calitate şi cu o anumită profunzime.”Şi cum sunt un cuplu şi pe scenă, şi în afara ei, cei doi au interpretat în platoul „Sintezei zilei” câteva fragmente de muzică clasică.

Împreună la concertul lui Andrea Bocelli

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu sunt invitaţi speciali ai concertului lui Andrea Bocelli în România, alături de care vor cânta mai multe piese. Spectacolul este programat vineri, 25 mai, la Romexpo Bucureşti.

Adauga un comentariu

*