Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești l-au depistat pe D. Dorel, de 53 ani, din comuna Scorţeni, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Moinești. Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 1,6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii de investigații criminale l-au depistat pe Florin G., de 36 de ani,  din comuna Sănduleni, pe numele căruia Tribunalul Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii de investigații criminale l-au depistat pe Florin D., de 48 de ani, din Bacău, care poseda mandat de executare a pedesei închisorii, emis Tribunalul Bacău. Bărbatul are de executat o pedeapsă de 3,4 ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Adauga un comentariu

*