Cercetați pentru infracțiuni la regimul circulației

Polițiștii l-au depistat, pe strada  Mioriței din municipiul Bacău, pe R. Andrei, de 33 de ani, care conducea un autoturism în timp ce avea  suspendat acest drept. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat pe T. Iulian, de 48 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Comănești și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Comănești în vederea recoltării probelor biologice de sânge, necesare pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Polițiștii l-au depistat în flagrant  pe M. Vasile, de 41 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Mărăşeşti din Bacău și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul avea o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.                  Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentrație mai mare de 0,80g/l alcool pur în sânge.

 

Adauga un comentariu

*