Studio Moderna deschide primul magazin Top Shop în Bacău

Compania Studio Moderna va deschide pe 7  februarie primul magazin Top Shop în Bacău, ajungând astfel la o reţea de 21 unităţi la nivel naţional. Magazinul va fi în incinta Hello Shopping Park din  Calea Republicii, numărul 181 si va aveaprogram prelungit de funcţionare, de luni până duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00. Decizia deschiderii unui nou centru de distribuţie în Bacău s-a luat ţinându-se cont in primul rand de cererile clientilor dar si de potenţialul economic zonal. Locuitorii Bacaului dar si cei din imprejurimi vor avea posibilitatea de a achiziţiona peste 500 de articole promovate pe posturile de televiziune, beneficiind de discounturi şi oferte speciale la numeroase categorii de produse.

Reduceri de vis

În limita stocului disponibil, veţi putea cumpăra perne din gama Dormeo Siena la doar 19 lei*, iar alte modele de perne dar şi pături Dormeo vor avea reduceri de până la 40%. În plus,  beneficiaţi de 50% discount** la tigaia de clătite Delimano Prima Plus.Un storcător de fructe Power Juicer costă cu 20% mai puţin, iar cine doreşte o tigaie Dry Cooker, economiseşte 100 lei cumpărând 2 tigăi la un preţ special de 199 lei.

Reduceri la aspiratoare

Un aspirator de ultimă generaţie din gama americană Shark cu filtru Hepa şi sistem etanş, costă acum 799 lei, iar un mop cu aburi pentru dezinfectarea întregii case poate fi achiziţionat la 349 lei, cu 12% mai puţin faţă de preţul obişnuit.

Lichidare de stoc la încălţămintea de iarnă

Preţurile pentru cizmele şi bocancii de iarnă Walkmaxx pleacă de la 199 lei, oferindu-se reduceri de cel putin 20%, iar pentru adidaşi discounturile sunt  de cel puţin 35%.

Cosmetice mai ieftine cu 50%

Doamnele pot achiziţiona acum produse de îngrijire a pielii, creme de faţă Ivyss, geluri anticelulită şi alte produse de întreţinere numai pe bază de ingrediente naturale, la preţuri mai mici cu 25-58%.

* Preţ valabil pentru cea de-a doua pernă achiziţionată

** La a doua tigaie achiziţionată, preţ pachet 2 tigăi 149 lei

Adauga un comentariu

*