Bacau: Scandal pe strada Mioritei. Un conducător auto din Covasna cercetat pentru ultraj, distrugere și conducere sub influența alcoolului

Un bărbat de 32 de ani din județul Covasna este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a devenit agresiv atunci cînd polițiștii l-au oprit pe o stradă din Bacău,  întrucât conducea un autovehicul cu luminile stinse, pe timp de noapte și emanând halenă alcoolică.

In dimineata zilei de marti29 ianuarie, în jurul orei 03.00,  un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, aflați în serviciul de patrulare pe strada Mioriţei, din Bacău, a observat  un autoturism înmatriculat în județul Covasna,  care circula cu farurile stinse, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de  oprire. Conducătorul auto a oprit vehicului, a abandonat autoturismul și a fugit. Cei doi poliţişti au procedat la urmărirea conducătorului auto pentru a-l imobiliza. Suspectul a devenit agresiv, verbal și fizic, rupând hainele de serviciu ale polițiștilor. Bărbatul a fost imobilizat și încătușat iar la momentul urcării sale în autospeciala Poliției a lovit autovehiculul, avariindu-l ușor.Cel în cauză a fost condus la sediul subunității de poliție, unde a fost identificat, Tibor S., de 32 ani de ani, din județul Covasna. Acesta emana halenă alcoolică, dar a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și a fost condus la Spitalul Județean Bacău,  unde i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a luat măsura informării Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bacău, care a dispus efectuarea actelor premergătoare privind comiterea infracţiunilor de ultraj,   conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.În aceasta dimineața, bărbatul de 32 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Bacău, în vederea cercetărilor, potrivit competenței.

Adauga un comentariu

*