Posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, depistați

Polițiștii din Comănești l-au depistat și reținu Gheorghiţă C., de 28 de ani, din județul Bacău. Bărbatul poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Moineşti și are de excutat o pedeapsă de 3 ani închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Gheorghiță C. a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii din Onești l-au depistat pe Vasile M., de 37 de ani, din Brăila, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Brăila la o pedeapsă privtaivă de libertate de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Vasile M. a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al I.P.J. Bacău.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Podu Turcului l-au depistat pe Vasile S., de 54 de ani, din comuna Podu Turcului, care se sustragea executării mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Zărneşti.           Acesta are de excutat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.   Vasile S. a fost depus în Penitenciarul Bacău.

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci l-au depistat pe Florin G., 27 de ani, din comuna Ungureni, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bacău. Acesta are de executat o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvâşirea infracţiunii de braconaj cinegetic şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Adauga un comentariu

*