„Cainii” s-au dat in spectacol: Dinamo-Pandurii 3-0

Dinamo a facut spectacol pe teren propriu in partida cu Pandurii Tg Jiu, reusind sa se impuna cu scorul de 3-0.Dinamo si-a luat tare din primele minute adversarii, iar Curtean (6′) a deschis scorul cu un sut de la 25 de metri. Pandurii au dat imediat replica, dar sutul lui Viera (14′) nu a nimerit decat bara. Nici Maxim nu a avut mai mult noroc, 9 minute mai tarziu, Nica reusind sa-l blocheze. Dinamo putea face 2-0 in ultimul minut al primei reprize prin Matei, insa dinamovistul nu este capabil sa profite de gafa lui Lazar care si-a lasat poarta goala trimitand in plasa laterala.Dupa ce Grigoras (50′) a trimis pe langa poarta din 6 metri, Alexe a dublat avantajul lui Dinamo cu un sut din afara careului doar 7 minute mai tarziu. In minutul 77, Nistor a pierdut mingea usor la mijlocul terenului, iar dinamovistii au scapat pe contraatac si Danciulescu a dus scorul la 3-0. Marcatori: 6′ Curtean, 57′ Alexe, 77′ Danciulescu. Cartonase galbene: 38′ Nica, 56′ Pulhac,67′ Danciulescu – 35′ Viera.

Dinamo: Naumovski – Nica, Dr. Grigore, Luchin, Pulhac, – C. Matei (73′ Rus), C. Munteanu, Boubacar – Curtean, Danciulescu (82′ Filip), Alexe (69′ Tucudean).

Pandurii: Lazar – Ungurusan (54′ Pleasca), Viera, Mamele, Al. Vlad – Voiculet, Nistor, Radut (75′ Boutadjine) – Al. Grigoras, Matulevicius (58′ Ibeh), Maxim.

Adauga un comentariu

*