Acţiune a poliţiştilor rutieri pe linia prevenirii şi combaterii încălcării legislaţiei rutiere. 21 de permise de conducere retinute!

În perioada 28 septembrie – 1 octombrie ,la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău a fost desfăşurată o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor în domeniul transportului rutier de persoane şi combaterea faptelor care afectează siguranţa persoanelor, avutul public şi privat. În cadrul acestei activităţi au fost verificate 624 de autovehicule şi au fost aplicate un număr de 720 de sancţiuni, dintre care 550 la regimul circulaţiei rutiere pe drumurile publice. Au fost reţinute 21 de permise de conducere şi au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

Mihai T., de 64 de ani, din comuna Dofteana, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 11A, din comuna Dofteana, având valabilitate autorizaţiei d ecirculaţie expirată din data de 19.07.2011, acesta fiind atribuit unui alt tip de autovehicul. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numar fals de înmatriculare.

Eugen P., de 26 de ani, din comuna Bogdăneşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Calea Brașovului din municipiul Onești şi transporta 2 persoane în regim de taxi fără documente legale de transport. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului de transport rutier public.

A fost depistat Ioan M., de 63 de ani, din Onești, în timp ce transporta cu un autoturism 3 persoane în regim de taxi fără documente legale de transport. pe Calea Scutarului din Onești. S-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii l-au depistat pe Cornel R., de 29 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov din Bacău, având acest drept suspendat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are acest drept.

Adauga un comentariu

*