Negocierile pentru Oltchim, în impas. Diaconescu susţine că negocierile pot dura până în februarie 2013

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispoziţie să semneze contractul pentru privatizarea  Oltchim dar a ieşit în urmă cu puţin timp de la negocieri să anunţe că Guvernul este de vină că nu se semnează contractul. Diaconescu susţine că autorităţile nu au niciun drept să-i ceară să arate că are banii promişi şi ar vrea ca negocierile să fie televizate. Telenovela din jurul Oltchim ar trebui să se termine la miezul nopţii, când expiră termenul pentru semnarea contractului.

Când ar putea primi angajaţii Oltchim ajutorul de urgenţă de la Guvern

UPDATE 11.30 – Negocierile dintre Dan Diaconescu şi Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) pe tema privatizării combinatului Oltchim Râmnicu-Vălcea (OLT) sunt din nou suspendate. Patronul OTV nu a prezentat dovada că dispune de banii pentru cumpărarea acţiunilor.

UPDATE 11.15 – Dan Diaconescu a declarat că negocierile privind privatizarea Oltchim sunt în impas, întrucât statul nu acceptă condiţiile impuse de el. Diaconescu susţine că negocierile privind contractul pot dura până în februarie 2013.

UPDATE 11.10 – Dan Diaconescu a declarat că a solicitat participarea presei la negocieri, dar că cererea i-a fost respinsă.

Adauga un comentariu

*