Motivul pentru care PDL-ul ar trebui să fie şters din registrul partidelor

Vicepreşedintele Partidului Conservator, Maria Grapini declară că referendumul ar trebui validat, iar PDL şters din registrul partidelor, pentru că a îndemnat populaţia să nu vină la vot.

În replică, Emil Boc consideră că preşedintele suspendat ar trebui să-şi reia atribuţiile, imediat ce Curtea Constituţională va invalida referendumul.

Maria Grapini susţine că pragul electoral de 50% plus unu din numărul de votanţi, impus pentru validarea suspendării referendumului, este în afara Constituţiei.

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, susţine însă că rezultatul referendumului este clar, din punct de vedere juridic şi constituţional.

Emil Boc consideră că procedura de suspendare nu a reuşit, iar Traian Băsescu ar trebui să se întoarcă la Palatul Cotroceni imediat după ce Curtea Constituţională va invalida referendumul.

Comentarii

  1. Mihail Moraru a zis:

    Rau sau bun este un PARTID POLITIC decid mebrii sai si alegatorii.Iar Dumneata,Distinsa Doamna,ai avea mai bine grija de PARTIDUL DE BUZUNAR al lui Dan Vociulescu,un BOLSEVIC si un HOT arhicunoscut!!!

Adauga un comentariu

*