Ingredientul şocant care se află în pâinea cea de toate zilele. Este folosit la fabricarea BOMBELOR

Exista o vorbă foarte înţeleaptă, pe care milioane de oameni din întreaga lume par să ignore cu desăvârşire: „Nu trebuie să trăim ca să mâncăm, ci trebuie să mâncăm ca să trăim”.

Ne întrebăm de ce cancerul a lovit şi a băgat în mormânt milioane de oameni în ultimii ani, de ce obezitatea transformă în monştri oameni normali, de ce alimentele pe care le cumpărăm nu mai au gust şi de ce totul pare să facă parte dintr-un plan bine pus la punct menit să „plastifieze” tot ce era natural.

Iată ce conţin alimentele de bază pe care le mâncăm şi pe care le considerăm „sănătoase” – americanul Cary McNeal a scris o carte în care sunt dezvăluite ingrediente „bombă” care sunt utilizate în mâncărurile cumpărate de milioane de oameni.

Fructe
Potrivit unui studiu, 90% dintre piersicile, merele, nectarinele sau căpşunile testate conţineau pesticide, chiar şi după spălarea sau îndepărtarea cojii.

Carnea de pui
70% dintre puii crescuţi pentru consumul uman din Statele Unite conţin un aditiv alimentar aprobat de FDA – (Food and Drug Administration, Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor) pe bază de arsenic. Acesta este adăugat ca un antibiotic în alimentaţia păsărilor. În plus, găinaţul acestora (care conţine, de asemenea, arsenic) este folosit ca îngrăşământ pe terenurile pe care se cultiva hrana pentru respectivele păsări.

Pâine
Ştiai că pâinea pufoasă, care se topeşte parcă atunci când o bagi în gură, este aşa pentru ca unii producători folosesc sulfat de amoniu (E517) care face drojdia sa crească? Ca o curiozitate, sulfatul de amoniu mai este folosit la îngrăşăminte, la stingerea incendiilor şi la fabricarea bombelor.

Zahărul alb
Ţi-ai pune o lingură de pudră de oase de vită în cafea? Cu siguranţă nu. Dar de zahăr? Probabil da. Nu uita însă că pentru albirea zahărului atât de popular se folosesc cărbuni din oase de vită. Procesul a fost patentat pentru prima dată în 1812.

Adauga un comentariu

*