Şoferi depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Tg. Ocna l-a depistat pe Neculai A., de 37 de ani, din Tg. Ocna, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar penal sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Ioan B., de 58 de ani, din Bacău, a fost depistat de un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexei Tolstoi din municipiul Bacău, având o concentraţiei alcoolică în sânge de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe Călin G., de 25 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Luca Caragiale, din municipiul Bacău, având o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Adauga un comentariu

*