Geanina Varga: «Îmi pare rău că m-am dezbrăcat!»

Marina Dina şi Claudia Pătrăşcanu susţin că nu a meritat nici financiar, nici ca imagine să-şi arate nurii în publicaţiile pentru adulţi.Când sunt ofertate să pozeze sexy în revistele dedicate bărbaţilor, pe sume mai mult sau mai puţin consistente, vedetele noastre se înghesuie buluc, după care le vine să-şi smulgă părul din cap pentru că s-au dezbrăcat „de secrete”. Geanina Varga a pozat în Playboy la o vârstă fragedă, însă acum regretă pentru că a constatat că nu a avut nimic de câştigat.

Geanina Varga, care a revenit după divorţ la numele de fată Ilieş, a acceptat să pozeze nud în Playboy pe când avea doar 20 de ani.

Dacă atunci a fost mulţumită de rezultat, mai ales că s-a ales şi cu un onorariu considerabil de aproximativ 4.000 €, după un timp, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 a constatat cu regret că s-a dezbrăcat efectiv degeaba, pentru că banii s-au dus repede pe Apa Sâmbetei.

La fel ca multe alte vedete din showbiz şi Geanina a recunoscut că nu ar mai face greşeala de a fi protagonista unor astfel de şedinţe foto fierbinţi. „Am pozat într-o revistă pentru bărbaţi acum cinci ani, dar asta nu m-a ajutat deloc.

Nu s-a întâmplat absolut nimic după acea şedinţă foto, din contră, m-am concentrat mai mult pe creşterea copilului. N-aş mai poza. Dacă mă întrebi, habar nu am de ce am pozat atunci”, a declarat ştirista la emisiunea „Conferinţa de presă”, ce va fi difuzată sâmbătă, de la 20.30, pe Antena 2. Şi Claudia Pătrăşcanu, alias „Claudette”, se fereşte să mai vorbească despre perioada în care a realizat şedinţa foto incendiară din Playboy.

Solista a acceptat să pozeze nud, în 2004, însă acum regretă, mărturisind că nu era suficient de matură când a luat această decizie.

„Cred că au trecut în jur de 10 ani de când am pozat în Playboy. N-aş mai face asta, nu-mi trece prin minte. Este vorba şi de vârstă. Îmi pare rău că am făcut asta, am fost influenţată, eram copil, acum m-am maturizat”, a declarat Claudia pentru Click! Marina Dina, fosta asistentă de la „Răi, da’ buni” (Antena 2), a pozat goală, de două ori, în aceeaşi revistă pentru bărbaţi.

integral: click.ro 

 

Comentarii

  1. am vazut profilul si cateva filmulete pe http://www.real-adult.ro . Acum nu stiu daca intradevar era ea sau cineva si-a insusit pozele si video de-ale ei. Dar…ma rog.. ce facea in acele video..ufff….de vis!

Adauga un comentariu

*