Inna, marioneta organizaţiei secrete Illuminati?

Cântăreaţa română este, alături de Lady Gaga, Britney Spears şi mulţi alţi artişti internaţionali, o unealtă folosită de organizaţia secretă Illuminati pentru a manipula omenirea, prin intermediul unor mesaje subliminale, susţine un site american.

Mass-media reprezintă un instrument pe care conducătorii lumii îl folosesc pentru a ţine sub control masele de oameni, iar celebrităţile sunt de fapt nişte marionete păcălite să transmită mesaje subliminale aparţinând organizaţiei secrete Illuminati, scrie site-ul vigilantcitizen.com. Alături de Lady Gaga şi Britney Spears, una dintre aceste vedete ar fi cântăreaţa română Inna. Site-ul american a ajuns la această concluzie în urma unei fotografii în care cântăreaţa din Mangalia îşi foloseşte degetele pentru a-şi scoate în evidenţă ochiul drept şi poartă un accesoriu vestimentar metalic care formează mai multe triunghiuri. Ordinul Iluminaților a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de către filosoful şi scriitorul german Adam Weishaupt. Mișcarea era formată din liber-cugetători, liberali şi republicani (deci antimonarhici), recrutați din lojile masonice din Germania, și a urmărit să promoveze perfecționismul prin intermediul școlilor de mistere. Potrivit majorităţii istoricilor, societatea Illuminati s-a dezmembrat câteva zeci de ani mai târziu, însă există persoane care consideră că ordinul a supravieţuit, existând şi în ziua de astăzi. Unul dintre simbolurile preferate ale Iluminaţilor a fost Ochiul Atotvăzător, încadrat într-un triunghi. Simbolul provine din mitlogia egiptenilor şi apare pe bacnota americană de un dolar. Folosind această simbolistică în şedinţa sa foto, Inna transmite astfel un mesaj subliminal: Omenirea este controlată de societatea Illuminati. În aceeaşi ipostază au mai pozat şi cântăreţele Lady Gaga şi Robyn.

 

Comentarii

  1. din fericire pentru omenire sunt multi oameni inzestrati cu anumite puteri….sunt oameni predestinatzi a fi iluminatiPUNCT

Adauga un comentariu

*