Razboi total intre surorile familiei Gabor : Monica, Ramona si Alina

Alina a sustras bani din contul Monicai pentru a-si ajuta iubitul intemnitat! El este motivul unui scandal monstru intre surorile Gabor.CANCAN a anuntat ieri ca Alina, sora cea mare a Monicai Gabor, va deveni sotia lui Marius, un fost puscarias. Taman alesul ei, alaturi de care fosta doamna Columbeanu isi petrecea sarbatorile pe vremea cand inca locuia la Bacau, le-a invrajbit pe cele doua. Se pare ca, disperata sa-si vada iubitul liber, Alina s-a folosit de banii pe care Monica ii depusese intr-un cont la care aveau acces amandoua. Cand a aflat ca lipsesc, fosta doamna Columbeanu a luat foc!

Monica Gabor ar putea fi catalogata drept o sora model, mai ales de cand a decis sa-i daruiasca Alinei rochia pe care a purtat-o si ea la nunta, pentru a o ajuta sa straluceasca in cea mai fericita zi a vietii sale. Mai exact pe 29 octombrie, cand ii va jura credinta vesnica lui Marius, un fost infractor care a facut mai bine de doi ani de puscarie dupa ce a fost arestat pe aeroportul din Roma. Relatia dintre cele doua surori nu a functionat intotdeauna ireprosabil. Nu mai departe de finele anului trecut, Alina si Monica au avut o altercatie, care a degenerat grav, surorile ajungand sa-si adreseze cuvinte grele. Surse din preajma Alinei Gabor ne-au dezvaluit faptul ca Moni ar fi facut-o cu ou si cu otet pe aceasta, dupa ce a aflat ca-i lipsesc bani dintr-un cont la care amandoua aveau acces. Povestea celor care au auzit-o, parte din gura Alinei, parte din gura doamnei Bulai, suna cam asa. Inainte de a deveni oficial doamna Columbeanu, Moni a incercat sa se puna la adapost strangand intr-un cont banii de buzunar pe care ii primea de la viitorul ei sot. Au trecut anii, iar banii au ramas acolo si au facut pui. In tot acest timp, Moni a dus o viata de huzur alaturi de Iri si nu a avut nevoie de ei. Au venit insa si vremuri de restriste si, in decembrie 2010, fara sustinerea milionarului, Monica, aflata in America, si-a amintit de economii. Cand sa umble la bani, surpriza! Contul era gol, iar singura care avea acces la el era Alina. Se pare ca aceasta ar fi folosit banii, cateva mii de euro, pentru a plati avocatii iubitului inchis pentru falsificare de carduri, fara sa o anunte si pe mezina. Potrivit surselor noastre, Moni a pus mana pe telefon, a sunat la Bacau si a inceput scandalul! „Hoato!” si „depravato” ar fi fost doar cateva dintre apelativele pe care le-au schimbat surorile Gabor in cadrul convorbirii. Tensionatul episod se regaseste si in dezvaluirile facute de mama fetelor lui Irinel Columbeanu pe filmarile postate de milionar pe Youtube. Femeia a descris felul in care Alina o critica pe Moni, astazi sora model. Probabil ca aparitia chinezului Lhamo in viata ei si, implicit, redresarea financiara, au facut-o sa uite de datorie.

ULTIMA ORA

Publicarea informatiei conform careia Alina va imbraca rochia de mireasa a Monicai in ziua nuntii i-a picat greu fostei doamne Columbeanu. Se pare ca dezvaluirea intentiei sale a facut-o sa realizeze ca nu este tocmai un lucru cu care sa se mandreasca si, se pare, ar avea de gand sa-si retraga darul. Pana pe 29 octombrie, insa, mai are timp sa se razgandeasca.

cancan.ro

 

Adauga un comentariu

*