Luchin e „caine”!

Dinamo a plătit ieri 300.000 de euro, plus TVA, Timişoarei pentru stoperul de 25 de ani, care a semnat pe cinci sezoane cu roş-albii’
Una dintre telenovelele verii s-a terminat! Cristi Borcea şi Nicolae Badea s-au pus de acord în privinţa aducerii lui Srdjan Luchin, iar ieri, la ora 17:00, fundaşul timişorean a aterizat la Bucureşti, apoi s-a prezentat, împreună cu agentul Cristea Opria, la sediul Computerland pentru a parafa actele cu clubul din Ştefan cel Mare. Luchin, care poate evolua ca stoper, dar şi ca fundaş dreapta, a semnat un acord pe cinci sezoane cu Dinamo, iar roş-albii au plătit 300.000 de euro, plus TVA, către Poli, bani ce vor ajunge însă la agentul Cristea Opria în contul unei datorii mai vechi a lui Iancu către acesta. Impresarul se va alege şi cu 50% din suma încasată dintr-un transfer ulterior al apărătorului de 25 de ani.”Da, e adevărat, Luchin a semnat cu Dinamo! Am adus jucătorul în Ştefan cel Mare ca să-l salvez din liga secundă, chiar am renunţat la bani pentru ca băiatul să-şi demonstreze valoarea la liderul campionatului”, a spus aseară Opria.

Urmează Pîrvulescu


Dinamoviştii îl aşteaptă zilele următoare şi pe mijlocaşul Paul Pîrvulescu, cu care s-au înţeles pentru un salariu stagional de 120.000 de euro. „Cîinii” au semnat şi un precontract cu mijlocaşul de 23 de ani, iar acum trebuie să bată palma cele două cluburi.

Adauga un comentariu

*