Steaua se muta la Cluj, Rapidul la Timisoara si Dinamo la Ploiesti!

Haosul domneste in Liga 1, cele mai afectate echipe fiind cele 3 „mari” din Bucuresti, Steaua,Dinamo si Rapid. Toate au fost date afara de pe stadioanele traditionale si isi cauta alte arene prin tara.


Cum toate formatiile sunt calificate in preliminariile Europa League, gasirea unor arene omologate deUEFA este ceva mai dificila, „granzii” Bucurestiului fiind obligati sa se mute in provincie. Stelistii vor juca pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu” din Cluj, cel care apartine gruparii CFR, dupa cum au anuntat, joi, oficialii formatiei din Gruia. Rapidistii s-au indreptat spre terenul „fratilor” de la Poli Timisoara, retrogradati in Liga a II-a ca urmare a neacorsarii licentei pentru prima divizie.
Jucatorii de la Dinamo sunt cei mai avantajati, ei avand posibilitatea de a evolua pe propria arena in preliminariile Europa League. Daca insa se vor califica in grupele competitiei, arena din soseaua Stefan cel Mare nu va mai fi omologata iar ei vor trebui sa se mute. Destinatia probabila este Ploiestiul, acolo unde se afla in faza de constructie un stadion nou care va fi gata la inceputul lunii septembrie. Initial, sefii de la Steaua, Dinamo si Rapid doreau ca echipele lor sa evolueze pe National Arena, insa primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat recent costurile inchirierii stadionului – 75.000 de euro pe meci!

Adauga un comentariu

*