Boc: Creşterea economică ar permite ca de la anul salariile bugetarilor să revină la nivelul din 2010

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, în staţiunea Băile Felix, că este posibil ca salariile din sectorul bugetar să revină la nivelul din vara anului 2010, iar pensiile să fie majorate de anul viitor în raport cu rata inflaţiei.Premierul Emil Boc a declarat, la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, că politicienii, fie că sunt de la putere, fie că sunt din opoziţie, nu au voie să facă promisiuni fără acoperire chiar dacă 2012 va fi an electoral.

„Nu se vor face promisiuni fără acoperire chiar dacă 2012 va fi un an electoral. Niciun politician de la putere sau din opoziţie nu are voie să promită lucruri fără acoperire, care nu se pot realiza, aşa cum au făcut cei din guvernarea anterioară”, a spus Emil Boc.

Potrivit lui Emil Boc, „creşterea economică ar permite în cursul anului 2012 să se revină la nivelul salariilor din 2010″.

” În privinţa politicii de pensii şi salarii, v-am spus că atât se poate în România şi că creşterea economică ar permite în cursul anului 2012 să se revină la nivelul salariilor din 2010, din iunie, dar este posibil ca în materie de pensii să se poată face o majorare în raport de rata inflaţiei, plus jumătate din creşterea salariului mediu pe economie „, a spus Emil Boc.

Adauga un comentariu

*