Comisarul sef Dorel Manole a renuntat la functia de sef al IPJ Neamt!

Comisarul sef Dorel Manole nu a mai vrut să continue la conducereaPolitiei Neamt. Motivele invocate au fost de ordin personal. El va redeveni seful Serviciului Anticoruptie Bacau.

După un scurt mandat la comanda Politiei Neamt, comisarul sef Dorel Manole si-a luat marti adio de la functia pe care a ocupat-o timp de 6 luni. Schimbarea a fost oficializată în prezenta chestorului principal de politie Dumitru Parvu, adjunct al Inspectorului General al Politiei Române. Acesta a precizat că Manole nu a mai dorit să fie la conducerea Politiei Neamt, motivele invocate fiind cele de ordin personal. În aceste conditii, Bucurestiul a căutat o altă variantă, găsită în persoana comisarului sef Paul Tablan, care ocupase functia de sef interimar al Serviciului de Investigatii Criminale. „După această perioadă de 6 luni de interimat, domnul Manole s-a retras din functie din motive personale. Nu sunt alte motive imputabile la acest nivel, ci motive tehnice. În perioada următoare vom organiza concurs pentru ocuparea acestui post. Domnul Tablan este împuternicit la comandă pentru o perioadă de 6 luni“, a declarat adjunctul IGPR. Comisarul sef Manole, care a preluat functia în data de 24 noiembrie, după debarcarea comisarului Aurelian Soric, a confirmat faptul că a renuntat din motive personale. „Nu mi s-a imputat nimic si am decis să renunt din motive personale. Plec de la Piatra Neamt cu ganduri bune, mai ales că aici am găsit un colectiv minunat si îmi place să cred că imaginea politiei s-a schimbat în oarecare măsură fată de ce era înainte. Sunt oameni care pot face fată oricărei presiuni si oricărei situatii operative. Am convingerea că activitătile începute atît pe linia marii infractionalităti, grupărilor, a celor de natură economică-financiară, vor fi continuate“, a declarat comisarul sef Manole. Acesta va reveni la vechiul său loc de muncă, acela de sef al Serviciului Anticoruptie Bacău. Întrebat dacă crede că în cele 6 luni de mandat ar fi „deranjat“ pe cineva, ofiterul a declarat sec: „Nu stiu dacă a te îndrepta spre o normalitate înseamnă să deranjezi pe cineva. Dacă cineva, în general vorbind, s-a simtit deranjat este problema lui“.

 

Comentarii

  1. cristian a zis:

    Cine crede ca a plecat Manole din motive personale?Il inteapa inima ca a ramas pe afara.Poate e timpul sa dea examene la sefie ca a fost numit numai pentru calitati de trambitas.Inlocuitorul sau la DGA Bacai este un profesionist veritabil .

Adauga un comentariu

*