Reţinut şi cercetat pentru punerea în circulaţie de tipizate fiscale falsificate

Un bărbat de 52 de ani din Bacău a fost reţinut pentru 24 de ore după ce poliţiştii au stabilit că acesta a pus în circulaţie facturi fiscale şi chitanţe falsificate

 

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Bacău l-au identificat pe O. Dan, de 52 ani, din Bacău, stabilind că acesta, in perioada februarie 2008-decembrie 2009 a pus in circulaţie un număr de 11 facturi fiscale falsificate şi chitanţele aferente acestora. Documentele purtau antetul unei societăţi comerciale din Bacău şi au fost înmânate reprezentantului altei societăţi comerciale pentru a fi folosite la justificarea unor cheltuieli nereale.Celui in cauză i s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  punerea în circulaţie, cu ştiinţă, de  formulare tipizate, utilizate în domeniul fiscal, cu regim special, falsificate.Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

O. Dan a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, urmândsa fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

 

Adauga un comentariu

*