Pedofili castrati chimic si condamnati la inchisoare pe viata

Dementa pedelista

Deputatul PDL Alin Popoviciu propune adoptarea in Parlament a unei legi prin care cei care abuzeaza sexual minorii sa poata fi condamnati la inchisoare pe viata, ori, in cazul in care sunt eliberati, sa fie monitorizati prin intermediul unor bratari care transmit in timp real locul in care se afla. Pentru cazurile severe, initiativa parlamentarului democrat-liberal prevede si solutia „finala”: castrarea chimica a recidivistului. „In primul rand, cer ca un om dovedit a fi pedofil sa poata fi condamnat la inchisoare pe viata si ca pragul minim sa fie ridicat la cel putin 15-20 de ani de inchisoare. Apoi, in cazul eliberarii, respectivul sa poarte o bratara prin intermediul careia sa se stie unde se afla si ce face. Genul acesta de monitorizare exista si in Germania.
Daca recidiveaza, trebuie castrat chimic. Acest lucru nu inseamna nimic altceva decat ca i se vor administra niste medicamente prin care i se stopeaza pornirile sexuale. Nu va pati nimic, atat doar ca viata lui sexuala ii va fi redusa la tacere”, a explicat Alin Popoviciu.

Comentarii

  1. Nu greseste,gresesc acei care sustin in continuare ca trebuie tratati ca niste bolnavi…….intre timp pot distruge viata unor copii nevinovati.
    Mai dementi i-as numi pe acei care se fac ca nu vad asemenea cazuri grave(dar cum prefer sa folosesc un limbaj civilizat evit asemenea cuvinte de cartier).
    Toate cele bune!!!!!

  2. UN CETATEAN a zis:

    Personal, în astfel de cazuri, votez cu toată responsabilitatea pentru injecția letală!!!

Adauga un comentariu

*