Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii l–au depistat pe Nicu C., care conducea un autoturism pe D.N. 2G, în interiorul localităţii Mărginei, în timp ce avea o îmbibaţie alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal. Pe strada Atelierelor din municipiul Moineşti poliţiştii l-au depistat în flagrant pe B. Florin, de 21 ani, din comuna Poduri, judeţul Bacău,  în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări faţă de B. Florin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe Vasile U., de 41 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 117A din comuna Solont, in timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul testului de respiraţie a fost de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat. Vasile U. a fost condus la Spitalul Moineşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a intocmit dosarul penal.

Pe strada Violetelor, din municipiul Bacău, s-a produs un eveniment rutier cu pagube materiale.

Poliţiştii au stabilit că A. Laurenţiu, de 30 ani, în încercarea de a ieşi cu autoturismul din parcarea unui imobil,  a avariat trei autoturisme care se aflau în parcarea respectivă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. -a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o alcoolemie peste limita legală.

 

 

Adauga un comentariu

*