Violare de domiciliu constatata de jandarmi

Jandarmii din cadrul unei patrule de ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, în timpul executării serviciului în zona cartierului C.F.R. – strada V. Pârvan – din municipiul Bacău , prin măsuri specifice, au identificat mai multe persoane care au escaladat gardul unui imobil.Jandarmii au luat legătura cu proprietarul şi cu acordul acestuia (telefonic, deoarece proprietarul nu se afla la domiciliu) , au intrat în curtea imobilului, efectuând verificări , cercetând amănunţit locuinţa şi împrejurimile.După mai multe verificări, la subsolul clădirii au fost depistate cinci persoane care intraseră în curte fără drept , nejustificându-şi prezenţa acolo.S-a trecut la legitimarea acestora, respectiv: Bogdan R. de 18 ani ,din municipiul Bacău , fără ocupaţie şi cu antecedente penale, Petrică R. de 15 ani din municipiul Bacău, fără antecedente penale, Claudia A. de 26 de ani din localitatea Comăneşti judeţul Bacău, fără ocupaţie, fără antecedente penale, Răzvan C. de 17 ani , din municipiul Bacău, fără antecedente penale, Marius F. de 15 ani din localitatea Smârdan judeţul Tulcea, fără antecedente penale. Întrebaţi despre cele întâmplate aceştia au recunoscut faptul că au intrat în curte cu scopul de a sustrage fier vechi pentru a-l vinde ulterior.

Făptuitorii au fost conduşi la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, întocmindu-se pe numele acestora dosar cu acte premergătoare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de violare de domiciliu ( Pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fără consimţământul persoanei care le foloseşte, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia se pedepseşte  cu închisoare).Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

 

 

Comentarii

  1. Da, cunoaştem situaţia, eensă nu putem fii prezenţi peste tot. cen multe oraşe mari din ţară eencă se mai prtcaică capturarea păsărilor ce2ntotoare cu ve2sc şi comercializarea acestora. Din păcate, organele competente nu prea iau măsuri een astfel de cazuri. Noi am soluţionat problema cu cca. 7 ani een urmă la Tg.-Mureş.

Adauga un comentariu

*