Ştiinţa Bacău s-a calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup

Echipa de handbal masculin Ştiinţa Bacău s-a calificat sâmbătă, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce a învins formaţia muntenegreană RK Rudar Plevlja, scor 40-15 (21-9) şi în returul optimilor.

În tur, băcăuanii s-au impus cu 31-22 (12-11), astfel că, la adăpostul rezultatului din prima manşă, au „zburdat” spre calificarea facilă. Noul jucător transferat de Ştiinţa, interul Adrian Petrea, de la UCM Reşiţa, nu a evoluat în manşa retur a optimilor, participând la meci doar în postura de comentator TV.

Ştiinţa Bacău s-a calificat în sferturile de finală cu scorul general 71-37.

„Sunt mulţumit, în primul rând de spectacol, după trei ani de calificări în sferturi e prima dată când avem parte de spectacol. Dorim să mergem până în finală. În funcţie de adversarul pe care îl vom avea, vom vedea, dar noi ne dorim să ajungem cât mai departe”, a declarat la finalul partidei antrenorul Gabriel Armanu.

Tragerea la sorţi pentru meciurile din sferturile de finală va avea loc în 1 martie, acestea fiind programate în dublă manşă eliminatorie, în 26-27 martie (turul), respectiv 2-3 aprilie (returul).

Adauga un comentariu

*