Monica si Irinel Columbeanu – divort cu acte in regula

Monica Columbeanu a divorţat de Irinel! După cinci ani de casnicie în lux alături de milionarul de la Izvorani, Moni a decis să înceapă o viaţă nouă CANCAN – S-au căsătorit în iulie 2006, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. Decizia uimitoare a milionarului Irinel Columbeanu, de a-şi uni destinul cu Monica Gabor, o tânără speranţă în vârstă de doar 18 ani, venită direct de la Bacău, a stârnit valuri de comentarii şi nu puţini au fost aceia care au început, încă de la nuntă, numărătoarea inversă până la… divorţ. Şi inevitabilul s-a produs. Luni la prânz, la nici cinci ani de convieţuire, la Judecatoria Buftea, Monica Columbeanu a introdus acţiunea de divorţ. Ea îi cere lui Irinel şi custodia fiicei lor, Irina, de patru ani.Irinel Columbeanu, în vârstă acum de 53 de ani, supranumit „milionarul de la Izvorani” şi cunoscut în cercurile mondene mai ales graţie relaţiilor cu femei frumoase şi celebre, precum Romaniţa Iovan sau Anna Lesko, avea să-i uimească pe mulţi în momentul în care îşi anunţa decizia de a o lua de nevastă pe tânăra Monica Gabor de la Bacău, care era, la acel moment, încă elevă. Şi-a urmat o nuntă ca-n poveşti, la reşedinţa milionarului, cu un spectaculos drum pe apă cu iahtul până la biserică şi invitaţi de marcă, eveniment care a costat peste 200.000 de euro.

În ciuda diferenţei de vârstă, cei doi păreau fericiţi şi şi-au jurat iubire veşnică. O vreme, toţi ochii curioşi aţintiţi pe cuplul Iri-Moni, n-au prea avut ce vedea. În paradis lucrurile păreau a merge minunat. Şi, pentru că tabloul nu era complet, la nici un an după căsătorie, în ianuarie 2007, a venit pe lume fetiţa lor, botezată, evident, după celebrul ei tată: Irina. La scurt timp după naştere, Moni nu s-a mulţumit doar cu statutul de mamă şi nevastă şi s-a dorit independentă. S-a dus la facultate, a început să încheie contracte şi să apară singură pe la televiziuni.

Odată cu „revoluţia” Monicăi, au început să apară şi zvonurile cu iz de scandal, iar cârcotaşii şi-au frecat bucuroşi mâinile. În luna octombrie 2007 a urmat o lovitură de imagine pentru soţii Columbeanu, moment incendiar supranumit „sex oral prin gaura cheii”, secvenţe incredibile publicate la vremea respectică de Cancan, care demonstrau nu numai că lui Moni şi lui Iri le mergea bine, dar mai ales că nu îşi pierdseră interesul… sexual unul faţă de altul. Şi totuşi norii se adunau în paradis, iar furtunile mediatice aveau să izbucnească una dupa alta.

Mai întâi, în 2010, Monica a fost suspectată de o relaţie mult prea apropiată cu un tânăr avocat englez, mai apoi a urmat episodul care, se pare, a atras după sine dezastrul: Irinel a fost filmat când se distra cu două blonde în jacuzzi, în vreme ce soţia lui muncea pentru bunăstarea familiei tocmai în America. Încă de atunci Monica a lăsat să se înţeleagă că mariajul ei e compromis, insistând însă că îşi iubeşte soţul. O vreme lucrurile au părut a se aşeza, însă în urmă cu două zile bomba a fost detonată: aflată în State, Moni şi-a „tras” un nou look, apoi şi-a făcut curaj şi a introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Buftea. Prin intermediul avocaţilor săi, luni după-amiază, certificatul de căsătorie era deja capsat într-un dosar la instanţă, iar divorţul primise primul termen de judecată, stabilit de calculator pentru data de 21 martie 2011.

Divorţul nu este însă singura armă pe care o foloseşte Monica împotriva soţului ei. Într-un dosar separat, ea a cerut şi încredinţarea micuţei Irina, fetiţa în vârstă de patru ani pe care o are împreună cu Irinel, pe calea ordonanţei preşedenţiale. Aceasta este o procedură de urgenţă, prin care Moni poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.

Mult prea apropiată de avocatul Richard

După o călătorie a Columbencei la Londra, în mai 2010, Revista Ciao! a aruncat bomba: Monica a avut o aventură cu un avocat englez, Richard, iar revista a intrat în posesia sms-urilor de iubire pe care cei doi le-au schimbat. Atunci Moni a negat că s-ar fi iubit cu englezul, dar după a vreme, când acesta a venit în România, au fost din nou fotografiaţi împreună.

Adauga un comentariu

*