Cristina, sotia „carcotasului”, de la patul lui Huidu, la capataiul mamei

Necazurile par fara sfarsit in familia Huidu. Nici nu s-a ridicat Serban de pe patul de spital, ca soacra lui a incetat din viata, la 62 de ani, in urma unei congestii cerebrale. Cristina, sotia „carcotasului”, a plecat urgent de la clinica din Austria pentru a-si inmormanta mama.

Anna Matei, mama Cristinei, nu parea sa aiba probleme. Duminica, ea se pregatea sa plece cu nepotii la munte, dar i s-a facut rau. Sotul sau, fostul senator de Valcea Vintila Matei, a dus-o la spital, unde medicii nu au mai avut ce sa ii faca pentru a-i salva viata. Anna Matei a murit in urma unei congestii cerebrale. Avea 62 de ani. Din cate se pare, ea va fi inmormantata astazi in localitatea harghiteana Vlahita, locul sau de nastere. Primarita Maria Burus ne-a declarat ca Anna Matei are in comuna casa parinteasca si venea deseori acolo, mai ales ca familia sa este destul de numeroasa. „A plecat de mica din Vlahita, dar venea pe aici cu sotul sau, senatorul. Va fi inmormantata in cimitirul catolic, un cimitir care este monument istoric”, a spus Maria Burus.
Fiica sa, Cristina, se afla la spitalul din Innsbruck alaturi de Serban. Cum a aflat socanta veste, a revenit in tara. Pentru a-si menaja sotul, aflat in recuperare dupa teribilul accident suferit la schi acum o luna, nici nu i-a spus motivul pentru care a trebuit sa plece.

Continuarea aici (CANCAN.RO)

Comentarii

  1. MIHUT MARIANA a zis:

    Sincere condoleante d-lui Vintila !! Sa fiti tare si sa aveti grija de dv!!!
    Insanatosire grabnica Huidule !!! Te asteptam din nou la” Kiss si Cronica” Nu te lasa frate……
    Binecuvantarea lui D-zeu sa fie peste famlia d-voastra!!!!!!!! Mariana, Oradea

  2. Imi pare rau ………..Sincere condoleante d-lui VINTILA.

Adauga un comentariu

*