ŞerbanUltima ora: Huidu, în coma după un accident petrecut la schi

Realizatorul TV Şerban Huidu este în comă la un spital din Austria după ce a suferit un grav accident la schi. Huidu a fost dus în stare gravă la un spital din Innsbruck. Coma a fost indusă de medici pentru a-i putea fi administrată o serie de medicamente.

Prezentatorul se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom. Potrivit unor surse, Huidu ar fi încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie.

Realizatorul Tv a fost dus la spitalul din Innsbruck, cu hemoragie craniană. Medicii austrieci au confirmat internarea unui cetăţean român în spital, însă nu au dezvăluit numele acestuia, la cererea familiei.

În urma producerii accidentului, familia prezentatorului a solicitat ajutorul Ambasadei României în Austria. Soţia lui Huidu a declarat pentru Cancan că următoarele 24 de ore sunt critice.

În vârstă de 34 de ani, Şerban Huidu a devenit cunoscut la sfârşitul anilor ’90 prin intermediul emisiunii Cronica Cârcotaşilor de la Radio 21. În 2000, emisiunea prezentată de Huidu a debutat pe micile ecrane.

Adauga un comentariu

*