Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc, intoxicaţi cu clor la piscina unui hotel din Braşov

foto newz.ro

Ion Ion Ţiriac şi soţia lui, Ileana Lazariuc, au ajuns, luni dimineaţă, la spital, după o banală baie în piscina unui hotel din Poiana Braşov. Se pare că cei doi au suferit o intoxicaţie cu clor. Alte trei persoane care lucrează acolo au fost de asemenea transportate la spital.

Reprezentanţii hotelului unde s-a produs incidentul susţin că acesta s-a produs în urma unei defecţiuni la instalaţia de clorinare a piscinei. Ion Ion Ţiriac şi soţia sa se aflau în apă în momentul în care a survenit defecţiunea, astfel că au inhalat vapori toxici de clor.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu trei angajaţi ai hotelului. Cu toţii au început să aibă probleme de respiraţie şi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul Judeţean din Braşov.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe le-au acordat celor patru îngrijirile necesare, după care le-au permis să părăsească unitatea sanitară, împreună cu o serie de recomandări medicale.

În prezent, starea de sănătate a celor patru este una bună. Familia Ţiriac junior s-a întors în Poiana Braşov unde îşi continuă concendiul de sărbători.

Comentarii

  1. astai culmea oare chiar asta ne intereseaza in ziua de astazi si chiar intrun ziar local/?

Adauga un comentariu

*