Intalnire „Fata in fata” intre locuitorii comunei Sascut si autoritatile locale

Marti, 2 noiembrie, la ora 13.30 , Asociaţia pentru Parteneriat Comunitar Focşani in parteneriat cu Primaria comunei Sascut  organizeaza in incinta Salon Lux o intalnire publica intre cetateni si reprezentanti ai autoritatilor publice locale. Acest eveniment se incadreaza in proiectul “Transparenta la purtator!” finantat prin programul  Facilitatea de Tranziţie 2007/19343.01.11-Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta intalnire publica are ca scop identificarea problemelor comunitare ce pot fi rezolvate prin eforturi comune ale autoritatilor locale si cetatenilor. O activitate precedenta realizata in cadrul proiectului a identificat si prioritizat o serie de probleme locale pe care cetatenii o resimt la nivel de comunitate. Exemplificam aici „curatarea rigolelor”, „curatenia stradala”,  „amenajare spatii verzi” – probleme la care cetatenii pot participa activ in rezolvarea lor. De aceea in cadrul intalnirii publice propuse urmeaza ca cele doua parti sa se puna de acord care sunt acele probleme ce le pot rezolva impreuna  (ce pot fi si altele, similare exemplelor de mai sus) si sa stabileasca perioada in care aceste probleme vor fi rezolvate prin acest parteneriat. Invitati din partea administratiei locale sunt primarul comunei, Cristinel Costel Bostan alaturi de consilierii locali si sefii de servicii din cadrul primariei. Din partea cetatenilor comunei Sascut organizatorii asteapta sa participe persoane active din comunitate, cetateni interesati de administrarea eficienta a comunei sau care doresc sa se implice in parteneriat cu administratia locala in diverse proiecte locale dar si cetateni pentru care un „exercitiu democratic” de acest tip reprezinta o provocare.

Comentarii

  1. Bostan asta e un primar mai terorist decat Rauta.Macar ala venea din oameni gospodari si -i acceptai mai usor unele gesturi.Cu asta-i altceve, nu se poate debarasa de trecutul lui dubios.Pentru a conduce destinele unei comune asa cum este Sascutul trebuie carte,conduita si…coloana vertebrala !

Adauga un comentariu

*