Explicatia parintelui Paisie pentru intrebarile deocheate adresate unei minore: „Fetele se masturbeaza si fac sex de la 12 ani”

Parintele Paisie de la Manastirea Cernica, cel care, in timpul spovedaniei, i-a cerut unei tinere de 15 ani detalii despre viata sexuala si a sfatuit-o sa foloseasca lubrifiant pentru partidele de amor anal, spune ca nu a gresit cu nimic. Nu de aceeasi parere este Consiliul Duhovnicesc al Manastirii Cernica, care l-a oprit pe Paisie de la spovedanie.

CANCAN a prezentat in ziarul de ieri marturia socanta a unei minore care declara ca a avut parte de o spovedanie deocheata si ca preotul Paisie a supus-o unui interogatoriu vadit sexual, intreband-o si „daca satisface barbati cu gura”. Jurnalistii CANCAN au stat de vorba cu „preotul-sexolog” pentru a afla si punctul de vedere al acestuia, discutia fiind una de-a dreptul socanta. Slujitorul Domnului a recunoscut ca nu este prima data cand intreaba o minora daca face sex oral sau anal, motivand ca trebuie sa stie aceste lucruri pentru a le putea ierta pacatele. „Daca fetele nu spun, pacatele raman nedezlegate. Preotul in scaunul de spovedanie trebuie sa intrebe. Care nu intreaba, este blestemat”, a sustinut, cu zambetul pe buze, preotul de la Cernica. Intrebat daca i se pare normal sa discute cu o minora despre sex si sa-i ceara detalii, Paisie a raspuns: „Da, sigur! Nu i-am facut fetei nimic incorect. Daca smintesc un copil, raspund in fata lui Dumnezeu. Daca nu intreb, fata ramane necuratita si needucata”. Preotul le-a mai declarat reporterilor CANCAN, care i-au spus limpede acestuia ca sunt ziaristi, ca nu conteaza ca fata are 15 ani si ca la spovedanie trebuie sa intrebe asemenea lucruri. La finalul discutiei, Paisie le-a spus reporterilor sa nu se uite sub nicio forma la televizor la filme cu sex anal, precizandu-le ca pot sa vizioneze scene de sex normal, deoarece nu este asa mare pacatul.

Ziarist: „Este in regula sa intrebati asemenea lucruri?”
Paisie: „Este normal ca preotul sa intrebe o fata de 15 ani daca face sex oral sau anal. Daca preotul nu intreaba, ea ramane necuratita si needucata”.
Ziarist.: „Este totusi minora, poate nu auzise de sex anal si i-ati dat idei”.
Paisie: „Se maturizeaza fetele de la 12 ani. Fac sex. Iti arat fete la 12 ani care sunt cat mine de inalte”.

Continuarea aici (CANCAN.RO)

Comentarii

  1. pacatul omul il are de la nastere si se curateste prin sf. botez, dar oameni gresesc mereu mai mult din curiozitate s-au instincte,in cartea spovedaniei pacatosul indiferent de sex trebuie sa marturiseasca pacatele , in fata sfantului altar ,vrute si nevrute stiute si nestiute iar preotul trebuie prin harul duhuli sfant iar [preotul nu trebuie sa divulge spovedania facuta de catre persoana ce se spovedeste ci sa invete a se feri de pacate .Daca preotul a gresit ca a intrebato ,dece nu a spus parintilor ce mod de viata trebui sa aiba si cum sa se poatre in perioda adolescenti pentru a se feri de pacatul mult dorit de tineri dar parerile sunt impartite de fiecare cum crede

Adauga un comentariu

*