Sotia lui Cheloo: „Am vrut sa divortez si a plans sa nu-l las”

Daniela Ion, sotia lui Cheloo de la Parazitii, vorbeste in exclusivitate pentru CANCAN atat despre problema ei cu drogurile, cat si despre faptul ca a incercat de mai multe ori sa divorteze, insa cantaretul a insistat mereu sa se impace.

Fotografiile cu Cheloo (Catalin Stefan Ion) si amanta acestuia, publicate de CANCAN in editia de ieri a ziarului, au determinat-o pe Daniela, sotia cantaretului, sa ia atitudine si sa dezvaluie adevaratele motive care au impins-o sa se drogheze cu amfetamina. „Mereu m-a inselat si de aceea am ajuns in aceasta situatie, aceea de a lua droguri. Am renuntat la consumul de stupefiante pentru ca am un copil de crescut si toata viata mea ii este inchinata lui Stefan (n.r. ? baietelul cuplului, in varsta de aproape doi ani)”, a declarat Daniela printr-o scrisoare trimisa pe adresa redactiei.
In plus, aceasta a mai spus ca isi doreste de mult sa divorteze, insa Cheloo a insistat sa nu o faca, iar acum, de cand amantlacul lui a fost desconspirat, barbatul si-a inchis telefonul si sotia lui face apel la presa pentru a-l gasi. „Vreau sa divortez pe cale amiabila, dar nu reusesc sa iau legatura cu sotul meu. De patru zile are telefonul inchis sau si-a schimbat numarul. Poate ca, daca afla din ziare ca il caut, ma va contacta sa ne putem desparti fara scandal”, ne-a declarat Daniela. Ea a dezvaluit si ca, nu mai departe de acum cateva zile, artistul a implorat-o cu lacrimi in ochi sa nu divorteze. „Acum o saptamana i-am spus sa ne despartim si a plans sa nu-l las”, a completat Daniela. Se pare ca relatia lui Cheloo cu bruneta alaturi de care a aparut in ipostaze compromitatoare dureaza de ceva vreme. Cititori ai ziarului nostru ne-au scris pe adresa redactiei ca pe fata o cheama Anca Melinte si ca este din Brasov.

Sursa MEDIAFAX.RO

Adauga un comentariu

*