Lindsay Lohan bate drumul până la închisoare şi înapoi…

Fetelor, dacă vreţi un model de urmat în viaţă, alegeţi o altă vedetă şi nicidecum pe Lindsay Lohan!

Pe de altă parte, tre’ să recunoaştem fată intră şi iese din puşcărie mai des decât îşi schimbă alţii chiloţii. Aş mai putea spune că acest du-te-vino la mititica seamănă cu şirul de căsătorii şi divorţuri ale lui Silviu Prigoană cu Adriana Bahmuţeanu. Mai ţineţi minte? :P

Ei bine, pentru că picase testul antidrog, Lindsay Lohan a dat din nou ochii, vineri, cu judecătoarea, care a şi trimis-o imediat la răcoare. Doar că povestea nu se termină aici. Nici bine nu pozase, iar, pentru dosarul de la poliţie (vezi mai sus), căci o altă judecătoare a considerat că Lindsay nu trebuie să înfunde închisoarea.

Judecătoarea Judge Elden Fox a decis, vineri, că actriţa nu are dreptul la cauţiune şi că trebuie să intre la puşcărie. Sâmbătă,Judge Patricia Schnegg a schimbat sentinţa, şi a fixat o cauţiune de 300.000 de dolari pentru vedetă.

La această oră, Lindsay părăsise deja penitenciarul după ce scosese banii din buzunar.

Libertatea n-are preţ!

Actriţa greu încercată de această navetă între baruri şi puşcărie trebuie însă se supună unor reguli stricte. Ea va purta o brăţară electronică – o nimica toată, are deja experienţă! – şi va trebui să se supună percheziţiilor neanunţate ale autorităţilor.

Următoarea audiere va avea loc pe 22 octombrie.

Aşadar telenovela continuă. Naveta între casă şi închisoare s-ar putea să continue!

Sursa RIMEL.RO

Adauga un comentariu

*