Necula si Marchis, sefii TSD si PSD- organizatia de femei

Week-endul a fost plin pentru oraganizatia PSD Bacau. Vineri seara, in prezenta parlamentarilor Viorel Hrebenciuc si Gabriel Vlase, organizatia de tineret TSD si-a ales un nou birou de conducere. Cosmin Necula a fost votat presedinte. Simbata dimineata a fost rindul femeilor PSD sa se intilneasca in cadrul Conferintei de alegeri.

Tinerii au ales un mod inedit de a-si prezenta activitatea in ultimii 5 ani : un clip video pe fundal cu celebra CHE GUEVARA. Cosmin Necula, presedintele organizatiei TSD, a anuntat ca va candida la functia de presedinte al Consiliului Nationale TSD. Din echipa sa fac parte nume noi de tineri, unii implicati in trecut sau in prezent in diverse functii administrative: Alin Nastasa, Adrian Fratiman, Bogdan Seto, Anca Marcovici, Irina Anghelina, Razvan Serea, George Neagu sau Bogdan Chiscoci.
Simbata, in prezenta Rovanei Plumb, presedintele femeilor PSD, 150 de bacauanece s-au intrunit in cadrul Conferintei de alegeri. Au vorbit si au acuzat felul in care este guvernata astazi Romania primarii Margareta Luncanu, Secuieni, Rodica Odobisteanu, Buhoci si Gabriela Iacobescu, Podu Turcului. Aceeasi linie a discursurilor le-au avut senatorul Elena Mitrea, fostul deputat Minodora Cliveti, consilierul local Gabriela Zaharia precum si ceilalti invitati. Ana Marchis a fost votata in unanimitate pentru un nou mandat de presedinte.

Comentarii

  1. luncanu margareta a zis:

    ASTAZI INTR-O ATMOSFERA DE SARBATOARE LA NOUL SEDIU PSD A AVUT LOC CONFERINTA DE ALEGERI LA ORG. DE FEMEI PSD. AM FOST ONORATE DE PREZENTA DNEI ROVANA PLUMB EUROPARLAMENTAR SI PRESEDINTA ORG. NATIONALE DE FEMEI, DEASEMENI AU FOST PREZENTE DNA SENATOR ELENA MITREA,IRINA FLOREA SI CUM ORCE CONFERINTA SE RESPECTA AM AVUT ONOAREA SA FIE PREZENT SI DL PRESEDINTE AL CJ BACU DRAGOS BENA, DEASEMENI SI DL DORIAN POCOVNICU, TOTI AU RELIEFAT STAREA NATIUNII, CARE ESTE SUB ORCE CRITICA GENERATA DE GUVERNANTII CARE INCA NE MAI CONDUC. INTR-O ATMOSFERA INCARCATA DE EMOTII TOATE INVITATELE AU VOTAT CA PRESEDINTE AL FEMEILOR PT URMATORUL MANDAT PROF. ANA AMRCHIS.SI EU ALATURI DE TOTI O FELICIT SII DORESC MULTA SANATATE SI IMPLINIRI, IAR ACTIVITATILE CE LE DERULEAZA CU ATITA HAR SAI FIE RODNICE CA INTOTDEAUNA. PRIMAR MARGARETA LUNCANU.

  2. @mircea…..adevarul ca si vocabularul…TAU cizelat si plin de superlative absolute..sau>> invective>>absolute…arata din care partid faci parte…! Eu nu sunt dintr-un partid,dar era mult mai bine cu comunistii..in toate epocile…Nu crezi???? Fa maine un sondaj….

  3. ioana prisecaru a zis:

    mircea sti ceva? esti un dobitoc care te ia dracu de invidie.sti ca esi bolnav(a) de cancer mergi la doctor viata ta este mai importanta decit greselile facute de cine a scris.vezi ca boala te macina

Adauga un comentariu

*