Jean Claude Van Damme si-a adus la hotel o pustoaica de 19 ani

Faimosul actor Jean Claude Van Damme a regizat o intreaga scena ca in filmele cu agenti secreti, doar pentru a-si aduce in hotel o blonda, fara sa atraga atentia paparazzilor.

La aproape 50 de ani, starul din filmele de actiune nu-si dezminte apetitul pentru aventura si femei frumoase. Si pentru ca Romania ii ofera din plin ocazia de a se bucura de ambele, actorul nu s-a putut abtine. Alaltaieri seara, in jurul orei 23.00, vedeta de origine belgiana si-a facut aparitia la restaurantul Casa Di David, din Bucuresti unde era asteptat de o gasca mare de prieteni, printre care se numara si o blonda de 19 ani, pe nume Andreea Ungureanu. Van Damme si compania au petrecut in acest local pana la ora 02.00, dupa care au plecat spre centrul Capitalei, in cautarea unui bar pentru a continua distractia. Nu au gasit, asa ca s-au refugiat cu totii in hotelul Hilton, la English Bar, dar nu pentru mult timp. Dorind probabil sa distraga atentia paparazzilor, Van Damme i-a cerut tinerei lui insotitoare sa iasa din hotel, putin dupa ora 03.00, pe usa din fata, in timp ce el a plecat prin spate spre hotelul Radisson, unde este cazat. Cateva minute mai tarziu, bucuresteanca blonda a venit si ea la hotelul starului, intrand tot prin spate. pustoaica de 19 ani

Tradati de bodyguardul in trening

Regia pusa la cale de Van Damme a fost deconspirata imediat de paparazzii CANCAN, care au sesizat ca Andreea a parasit hotelul Hilton insotita de un barbat din anturajul actorului, probabil un bodyguard, insarcinat cu genul acesta de misiuni de camuflaj.

Sursa MEDIAFAX.RO

Adauga un comentariu

*