Masina de Presa – “Atentie! Caine rau… la volan!”

Festivalul “Masina de Presa”, organizat de Best Corporate Events, membru al Adeco Group, va “parca” pentru prima data in Bacau in perioada 3-5 septembrie in parcarea Arena Mall.

Invitati sa conduca cele 40 de modele inscrise in festival sunt reprezentantii media  din Bacau si nu numai, dar masinile stau si la dispozitia publicului doritor de a face test-drive, in fiecare zi de festival.

Modelele care isi vor deschide larg portierele pentru a va invita sa le explorati pana in portbagaj sunt unele dintre ele cu state vechi, dar altele sunt noutati absolute in materie. Vor participa marci renumite precum Audi, Volkswagen, Hyundai, Dacia, Ford, Mercedes, Jaguar, Renault, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo, Land Rover, Nissan, Skoda, Seat, Opel si Chevrolet.

Evenimentul se va bucura de prezenta unui model Mitsubishi ASX, model lansat in premiera nationala in cadrul Festivalului “Masina de Presa”, precum si de prezenta unor limuzine din clasa lux.

Unul dintre cele mai importante aspecte care se cere evidentiat este faptul ca la finalul celor trei zile de prezentare vor fi premiate cele mai dorite masini de presa (Most Wanted Press Car) la cele patru sectiuni Clasa Mica, Clasa Medie, Clasa Mare si SUV.

Alegerea castigatoarelor se va face in urma unui drive test efectuat numai de reprezentantii partenerilor mass media invitati în cadrul festivalului.

Pentru a descoperi sau a proba alte multe calitati ale modelelor prezente la prima editie a festivalului “Masina de Presa”, va asteptam in perioada 3-5 septembrie in parcarea Arena Mall.

“Masina de Presa” este un concept Bad Dog Advertising, Bacaul fiind al doilea judet in care se desfasoara acest eveniment dupa Cluj.

Comentarii

  1. Foarte interesanta initiativa! Ar fi fain sa se intample mai des astfel de evenimente.

Adauga un comentariu

*