Boc i-a ameninţat pe pedelişti cu demisia

Premierul ar fi cerut un vot de încredere parlamentarilor democrat-liberali, susţine Realitatea TV. Boc le-a prezentat pedeliştilor situaţia economică a ţării, aceştia urmând să evalueze miniştrii Guvernului printr-un chestionar primit la începutul şedinţei.

În spatele uşilor închise, în cadrul întâlnirii de analiză a activităţii miniştrilor cu parlamentarii PDL, premierul Emil Boc ar fi ameninţat cu depunerea mandatului, informează Realitatea TV.  Dar asta doar după ce un grup de parlamentari ar fi cerut ca întregul guvern să fie restructurat. Decât să fie printre voi parlamentarii ai PDL care să voteze moţiunea, mai bine îmi depun acum mandatul, ar fi spus Boc.

Premierul Emil Boc le-a prezentat parlamentarilor PDL, în prima parte a şedinţei de la Palatul Parlamentului, o analiză a situaţiei economice a ţării, fără a face referire la activitatea miniştrilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse participante la întâlnire. Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a plecat de la întrunire.

Şedinţa s-a termiant destul de repede, în jurul 11, pedeliştii luând decizia de a se întâlni joi într-o şedinţă a Colegiului Director şi optând pentru remaniere.

Senatorii democrat-liberali au primit, în şedinţa de grup premergătoare întâlnirii cu premierul Emil Boc, chestionare cu privire la activitatea miniştrilor PDL, mai mulţi senatori nedorind să le completeze, au declarat pentru NewsIn surse democrat-liberale.

Sursa REALITATEA.NET

Adauga un comentariu

*