Directorul C.C.D. Bacau, invitat la un important eveniment diplomatic

La invitatia ambasadorului Statului Israel la Bucuresti, Excelenta Sa Oren David, prof. Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau a fost invitat sa participe la prelegerea „Relatiile bilaterale romano-israeliene. Tendinte actuale”, care va fi sustinuta de diplomatul israelian, cu ocazia predarii mandatului sau in Romania. „Permanent am militat pentru dezvoltarea unor proiecte care sa contribuie intr-o maniera plenara la afirmarea internationala a noului mediu educational din Romania, ne-a declarat prof. Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacau. Nu putem decat sa ne exprimam satisfactia ca acestea primesc confirmari importante si ca intaresc colaborarea intre Romania si Israel. Parteneriatul cu Ambasada Statului Israel, sprijinul acordat de ambasadorul Oren David, sunt foarte importante pentru noi si pentru comunitatea bacauana. Acestea s-au concretizat prin multe actiuni importante”. Reamintim ca la invitatia profesorului Gabriel Stan, Excelenta Sa Oren David a venit la Bacau de trei ori: pe 19 martie 2008, cand, in cadrul Programului de formare „Rasism, xenofobie, antisemitism – probleme educationale; Holocaustul”, acreditat de Ministerul Educatiei si destinat profesorilor de istorie si stiinte sociale din Romania, a sustinut prelegerea „Dinamica relatiilor bilaterale romano-israeliene”; pe 22 septembrie 2008, cand ambasadorul a inaugurat expozitia itineranta „Spiritul Ierusalimului”, care a fost gazduita de Centrul International de Cultura si Arte „George Apostu” Bacau in intervalul 22 septembrie – 10 octombrie 2008 si pe 11 iunie 2009, cand ambasadorul israelian a sustinut, de asemenea, o prelegere, cu o tematica foarte actuala, referitoare la situatia geopolitica din Orientul Apropiat si intitulata „Statul Israel la cea de a 61-a aniversare”. De curand, cu ocazia vizitei presedintelui Statului Israel, Shimon Peres, in Romania, directorul C.C.D. Bacau a fost invitat sa participe la o serie de evenimente care au avut loc la Bucuresti. Reamintim si faptul ca, la sfarsitul anului trecut, cu ocazia celebrarii a 50 de ani de cooperare si dezvoltare internationala a Israelului, Ministerul Afacerilor Externe al Israelului, prin Ambasada Israelului la Bucuresti, a evidentiat si felicitat Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, pentru programele educationale desfasurate, referitoare la  rasism, xenofobie, antisemitism, extrem-nationalism, intoleranta religioasa, antiislamism si antiamericanism.   St.O.

Comentarii

  1. ce tot il daţi pe acest individ , mai bine spuneţi de ce nu a fost în stare să termine doctoratul…..era mare doctorand, vai ce capabil………, mizerie, incompetent, politicul şi pupincurismul să trăiască…..competenţa mai puţin……..

  2. fost coleg de facultate a zis:

    da ,chiar aşa ,nu a vrut nici un profesor universitar să-şi pună numele pe lucrarea lui de cercetare?era cumva de doi bani, pilele nu l-au ajutat de data asta şi nici partidul?…uau…….totuşi nu se cumpără chiar tot cu bani………. hei ce spui Stănică, dezminte şi spune ce explicaţie ai, totă presa şi televiziunile te prezentau ca doctor acum vreo doi ani, ce s-a întâmplat între timp? îmi vine să vomit când apari ,marele competent…..te visai academician , ai trecut la facultate cu ajutorul unchiului,ştii tu care de la Iaşi…….

  3. Domnule Redactor sef revin cu aceeasi sesizare de la alte articole.Numele si adresa mea de e-mail sunt tiparite deasupra, fara ca eu sa am intentia de a comenta acest articol.Eu am trimis un comentariu pentru alt articol din publicatia d-voastra.De ce apar aici ?
    Dar, fiindca veni vorba, m-ar interesa daca directorii acestor case ale corpului didactic sunt numiti pe viata.Aceeasi intrebare si pentru domnul Adobricai din Onesti

Adauga un comentariu

*