Pamela Anderson e prietenă foarte bună cu o timişoreancă

Românca Daniela, în familia divei Playboy

Bruneta Daniela Lupu, de 24 de ani, căsătorită Ameruoso, a devenit o amică de nădejde a celebrei Pamela Anderson.
Daniela a cunoscut ascensiunea ca fotomodel în Germania, dar succesul desăvârşit a venit în SUA. Dragostea pentru animale, dar şi cea pentru fotografie au unit destinele celor două.

Dacă şi Daniela, originară din Timişoara, are mai mulţi căţei adoptaţi, ca şi Pamela, când vine vorba despre fotografii, lucrurile sunt un pic mai complicate.

Soţul româncei, Cristopher Ameruoso, este unul din fotografii personali ai divei din „Baywatch”. După ce a cunoscut-o pe Daniela, la o prezentare de modă, artistul i-a prezentat-o Pamelei care a avut un cuvânt hotărâtor de spus cu privire la ulterioara căsnicie.

„S-au plăcut imediat şi, încet-încet, cele două au devenit de nedespărţit”, a declarat, pentru Click! un prieten al fotomodelului român. Acum, soţii Ameruoso se pregătesc să vină în România, unde, printre altele, cei doi vor să mai adopte câţiva căţei.

La cei 43 de ani Christopher Ameruoso este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi de vedete de la Hollywood. Printre modelele care i-au pozat se numără Nicolette Sheridan, Pamela Anderson şi Pink.

Ameruoso a dat lovitura lansând în urmă cu patru ani o colecţie de fotografii cu vedete şi animalele lor. În această carte sunt fotografiate peste 600 de celebrităţi hollywoodiene. Şi-a început cariera în 1998. S-a căsătorit cu Daniela Lupu la începutul acestui an.

Sursa CLICK.RO

Adauga un comentariu

*