Acţiuni pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor

Efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău au continuat acţiunile de înlăturare a efectelor negative în localităţile afectate de inundaţii.

În municipiul Bacău, in cartierul CFR, str. Arcadie Şeptilici, a fost evacuata apa şi a fost efectuat un  transport de persoane cu barca spre şi de la locuinţe pentru evacuare de bunuri. A fost efectuată o breşă în digul de pe malul drept al pârâului Negel, în cartierul CFR, în vederea retragerii apelor. Pe Calea Moineşti a fost evacuata apa dintr-o staţie de transformare [i s-au transport 500 l de apă menajeră la două familii. Pe strada Tolstoi, a fost evacuata apa din curtea unei societăţi comerciale. Pe strada Constantin Muşat a fost evacuata apa dintr-o curte şi un subsol. Pe sttrada Rozelor, din cartierul Izvoare, a fost  evacuata apa dintr-o curte.

În municipiul Oneşti, in cartierul Slobozia, a fost evacuarta apa din trei  curţi şi două beciuri. In  cartier Borzeşti, s-a evacuat apa din trei beciuri şi o curte. In cartier TCR, a fost evacuata apa din 6 beciuri. Pe Calea Mărăşeşti, s-a evacuat apa din subsolul unei societăţi comerciale, iar pe strada Zemeşului, s-a evacuare apa din trei curţi şi un subsol.

În comuna Blăgeşti, sat Buda, s-a evacuat  apa din 15 beciuri.

În comuna Caşin, sat Caşin, a fost evacuata apa din patru curţi, un beci şi o fântână.

În comuna Oituz, sat Oituz, s-a evacuat apa dintr-o curte.

În comuna Gârleni, sat Gârlenii de Sus:, s-a evacuat apă din 6 curţi.

În comuna Bogdăneşti, sat Filipeşti, s-a evacuat apa din trei beciuri. (D.M.)

Adauga un comentariu

*