Diaconescu, şpagă 31.000 euro şi 2.000 ha teren?

Magistraţii au ajuns la o concluzie şocantă în procesul lui Diaconescu. Înregistrările telefonice au scos la iveală faptul că, după ce i-a cerut primarului Moţ 200.000 euro să nu publice materiale compromiţătoare la adresa sa, şeful OTV s-a mulţumit să primească în schimbul tăcerii 31.000 € şi 2.000 ha de teren, adică suprafaţa oraşului Mizil.
Procurorii DNA au prezentat în faţa judecătorilor un probatoriu stufos prin care au obţinut arestarea lui Dan Diaconescu şi a clarvăzătorului Doru Pârv.

În schimbul tăcerii, cei doi arestaţi ar fi cerut 200.000 de euro, din care au primit iniţial 31.000 euro. Din cauza crizei financiare, în final, Diaconescu s-a mulţumit cu 2.000 de hectare de teren agricol situat în judeţul Arad, evaluat la 120.000 euro.

În timpul unei emisiuni, DanDiaconescu a făcut următorul anunţ: „De asemenea, o să vorbim despre corupţie. Peste tot în ţară. Dar vom vorbi despre primarul din comuna Zărand, judeţul Arad, care a vândut peste 500 ha din terenul oamenilor din comună unui italian. După un timp, l-a luat înapoi de la italian. Judecătorii de la Chişineu Criş au favorizat câştigarea unor procese, se zice, că are nişte vile, mă rog, în pădure, baruri, mai multe locuinţe pe care, de asemenea, le avem filmate„, este pasajul susţinut de procurori. Ameninţarea în direct a venit după ce, cu câteva minute înainte, Doru Pârv i-a dat un SMS primarului din Zărand:«uita-te în seara asta la televizor, la OTV».

Continuarea si alte detalii aici (CLICK.RO)

Comentarii

  1. Adica vreti sa credeti ca 2000 ha.se pot cumpara cu 2,5 bani pe metru patrat!?

Adauga un comentariu

*