Udrea: Ţara asta are nevoie de o dictatură luminată

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, râzând, în contextul unei discuţii despre încheierea unor contracte sau înţelegeri cu alte state în domeniul turismului, că „ţara asta are nevoie de o dictatură luminată”.

Moderatorul a întrebat-o cum comentează afirmaţiile fostului şef al statului Ion Iliescu referitoare la „contractele mari de turism” care s-ar fi încheiat în 1989 cu URSS prin care turişti sovietici ar fi fost aduşi în România. Ministrul a răspuns că astfel de contracte nu mai sunt posibile acum, pentru că, spre deosebire de acele vremuri, piaţa de turism este liberă, transmite Mediafax.

Moderatorul a insistat, râzând, spunând că dacă România ” tot este o dictatură, atunci se poate vorbi la telefon cu autorităţile altei dictaturi pentru a se încheia contracte mari de turism. În acest context, tot râzând, Elena Udrea a spus, în studiul B1: „Ţara asta are nevoie de o dictatură luminată, mai zic eu din când în când” .

Fostul consilier de la Cotroceni a adăugat că o ţară cu care România ar putea avea o înţelegere la nivel de Guvern pentru turism este China. Udrea a menţionat că instituţia pe care o conduce colaborează cu MAE pentru uşurarea acordării vizelor turistice chinezilor. Potrivit ministrului, chinezii trebuie avuţi în vedere ca posibili turişti pentru că reprezintă o sursă importantă de venituri pentru furnizorii de servicii în turism.

Sursa ANTENA3.RO

Comentarii

  1. Asta-i pozitia in care sta in fata chiorului betivan????

  2. degeaba sta asa a zis:

    lasand la o parte comentariile debile, chiar crede ca daca tot ar ajunge in Europa, chinezii ar prefera sa vina in Romania in loc viziteze Parisul?? nici macar daca i-ar astepta asa cracanata la Mamaia, nu cred ca ar veni !

Adauga un comentariu

*