Fotbal, liga a II a: FCM Bacău – CSM Rm. Sărat 0-0

fcm.jpgElevii lui Gheorghe Poenaru au pornit cu stângul în sezonul de primăvară, deşi au primit vizita ultimei clasate din seria I a Ligii a II-a, se arata pe site-ul bacaulsportiv.ro. Antrenorul băcăuan a surprins cu o formulă de start având doi mijlocaşi centrali cu profil defensiv, Spiridon şi Taban, context în care ocaziile au fost foarte rare. E-adevărat că băcăuanii au şi înscris, prin Vajou, după o lovitură liberă executată de Doboş, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Fază controversată, care va fi lămurită probabil doar de reluările TV. Oaspeţii s-au mulţumit cu o apărare supraaglomerată şi au încercat câteva ceva în atac prin masivul şi tehnicul Ungureanu, dar singura lor fază notabilă i-a aparţinut lui Schwartz, înainte de pauză, al cărui şut a trecut puţin alături.
În cea de-a doua repriză, formaţia oaspete a avut un prim sfert de oră mai curajos, a ajuns mai des în careul băcăuanilor şi a solicitat chiar şi un penalty, în minutul 54, la o intervenţie asupra lui Ungureanu, după care Moise a şutat în plasa laterală.
În minutul 60, Gheorghe Poenaru i-a introdus pe Cojocaru şi Răduţoiu, careul oaspeţilor a fost supus unui veritabil asediu, timp în care gazdele au avut, însă, doar situaţii clare: lovitura liberă a lui Dobârceanu (min. 75), puţin alături şi lovitura de cap a lui Carnariu (min. 90), peste poarta lui Budur. Deşi în 10 oameni în ultimul sfert de oră, oaspeţii au rezistat eroic, însă nu le-a fost foarte greu, în condiţiile în care FCM-ul a încheiat jocul cu un singur atacant de meserie în teren, I. Radu.
Aşadar, remiză albă cu lanterna roşie şi se anunţă vremuri grele pentru echipa băcăuană.
FCM BACĂU: Ignătescu – Bejan, Adăscăliţei, Vajou, Dobârceanu – Doboş, Taban (min. 60 Cojocaru), Spiridon, Boboc (min. 60 Răduţoiu) – Tismănaru (min. 76 Carnariu), I. Radu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
CSM RM SĂRAT: Budur – Târâlă (min. 38 C. Puşcă), Cososchi, Scarlat, Cristofan – Ioniţă, M. Puşcă, Schwartz (min. 90+2 Nejneru), Cucu – Moise (min. 86 Drăgan), Ungureanu. Antrenor: Mihai Ciobanu.
Cartonaş roşu: Cucu (min. 78, două galbene).
Arbitru: Bogdan Hanceariuc (Iaşi). Asistenţi: Claudiu Loghin (Paşcani) şi Adrian Midişan (Constanţa).
SURSA

Comentarii

  1. nu credeam niciodata asa ceva ,cu ramnicul sarat,ce plm jucatori aveti ,se drogheaza cu ……..chiar imi pare rau ca inca mai tin la fcm bacau,sa vb cu poenaru daca imi face o muie pina vine nevastamea de la focsani:))))))))))uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,mai bn jucam eu neantrenat uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  2. mai mare rusinea a zis:

    mancati degeaba,respirati degeaba batranilor,ce naiba chiar asa ,m-am saturat mai vreti si spectatori,,,,,……uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  3. mai mare rusinea a zis:

    de unde sunt adusi jucatorii,de la corbasca….plm..uuuuuuuuuuuuuuuuu

Adauga un comentariu

*