Marian Sârbu: Sunt nevoit să părăsesc PSD

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu a anunţat, vineri, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este „nevoit” să părăsească partidul şi că probabil se va alătura grupului independenţilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea.

Cei doi au sosit la sediul PSD în jurul orei 09.30, cu o jumătate de oră întârziere faţă de ora anunţată joi pentru întâlnire.

Primul a sosit Marian Sârbu, care nu a făcut nicio declaraţie presei.

Ponta a sosit după câteva minute, spunându-le ziariştilor, pe treptele din holul de intrare, că nu va face declaraţii până când întâlnirea se va termina şi precizând că va sta la dispoziţia presei după eveniment, într-o conferinţă de presă.

Fostul vicepreşedinte PSD Marian Sârbu a precizat, pentru MEDIAFAX, că se va întâlni, vineri dimineaţă, la sediul central al partidului, cu noul preşedinte al formaţiunii, Victor Ponta, şi după întâlnire va anunţa dacă mai rămâne sau nu în PSD.

Deputatul PSD Marian Sârbu a declarat, joi, la Realitatea FM, că are nemulţumiri legate de linia strategică a partidului pe care le-a evocat în partid de un an şi, întrebat dacă ia în calcul plecarea din PSD, a evitat un răspuns direct, spunând că va face precizări după o discuţie cu Victor Ponta.

"Azi sau mâine (joi sau vineri - n.r.), aşa cum i-am promis actualului preşedinte Victor Ponta, voi avea o discuţie cu el şi îi voi explica multe din lucrurile pe care doresc să le fac în continuare, aşa am discutat şi o să mă ţin de cuvânt", a spus Marian Sârbu, fost vicepreşedinte PSD şi fost ministru al Muncii.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Turnu Severin, că îi va spune, vineri, lui Marian Sârbu, că cine va fi alături de conducerea PSD în următorii doi ani va fi alături şi atunci când social-democraţii vor câştiga alegerile, menţionând că acum nu poate promite nimănui funcţii.

Adauga un comentariu

*