Victorie mare pentru tenisul românesc

Echipa României, formată din Sorana Cârstea şi Victor Hănescu, a învins Australia, scor 2-1, la Cupa Hopman, competiţie de tenis care se desfăşoară la Perth.

Sorana Cârstea a învins-o în primul meci pe Samantha Stosur, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3. În al doilea meci, Lleyton Hewitt a trecut de un Victor Hănescu uşor accidentat, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7-2).

La dublu mixt, Sorana şi Victor au învins perechea Stosur/Hewitt, cu scorul de 7-5, 6-1.

O zi perfectă

La competiţie din Australia, ţara-gazdă este considerată principală favorită. După incredibila zi pe care a avut-o, Sorana Cârstea a spus că totul a mers perfect.

„Pentru mine, a fost ziua ideală. Am avut un meci foarte bun la simplu, unde am învins numărul 13 mondial (n.r. Samantha Stosur) şi apoi am jucat primul meu dublu-mixt cu Victor şi am câştigat”, a spus Sorana, citată de Sky Sports.

Urmează Spania

Din grupa României la Cupa Hopman mai fac parte Spania şi SUA. Următorul meci al României va avea loc la 5 ianuarie, cu Spania.

Ibericii, în formula Maria Jose Martinez Sanchez – Tommy Robredo, au învins Statele Unite cu scorul de 3-0. Pentru americani, au jucat Melanie Oudin şi John Isner.

Adauga un comentariu

*