Patronul firmei “Rosetti” s-a sinucis

impuscat.jpgVineri, 30 octombrie, Neculai Roseti, administratorul firmei de termopane cu acelasi nume, a fost gasit impuscat cu propria arma de vânatoare. Se pare ca omul de afaceri s-a sinucis din cauza ca firma intrase in faliment si el avea mari dificultati financiare.

Vineri, 30 octombrie, în jurul orei 7.00, Inspectoratul de Politie Judetean Bacau a fost sesizat prin 112 ca în incinta unei societati comerciale din municipiul Bacau a fost gasit împuşcat administratorul societatii, Neculai Rosetti, de 56 de ani. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa complexa, împreuna cu un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau, care l-a gasit in incinta societatii, pe Neculai Roseti, care prezenta o plaga împuscata în zona capului. Din primele verificari s-a stabilit ca barbatul era posesor legal al armei de vânatoare gasite la fata locului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean Bacau, în vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor decesului. Arma de vânatoare a fost ridicata în vederea cercetarilor. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor în care s-a petrecut evenimentul. Procurorul Felix Banila, din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau a declarat ca toate indiciile conduc catre concluzia ca bărbatul s-a sinucis. „Persoana respectiva a plecat de acasa la ora 6.00, catre sediul firmei sale. A ajuns la societate, a luat arma de vânatoare, a proptit-o în podea, apoi si-a asezat tâmpla în dreptul capatului tevii si a apasat pe tragaci. Urme de creier s-au descoperit si pe zidurile încaperii”, a declarat procurorul Felix Banila. El a mai precizat ca Neculai Roseti se confrunta cu mari dificultati financiare si ca firma pe care o detinea intrase în faliment. Se pare ca Neculai Roseti a plecat mai devreme de acasa, in jurul orei trei, luând pusca cu el. Fiind intrebat de sotie ce face cu pusca, acesta i-ar fi raspuns ca se duce s-o vânda. Dimineata, când fiul lui Neculai Roseti s-a dus la parintii sai, fiind vecini, mama i-ar fi spus ca tata sau luase pusca cu el si era destul de agitat. Fiul sau l-ar fi sunat si ar fi vorbit cu el la telefon, dupa care a plecat spre firma. A ajuns insa prea târziu, Neculai Roseti isiI pusese capat zilelor. (D.M)

Comentarii

  1. Dumnezeu sa il ierte!
    Condoleante familiei indurerate din partea Fam CRIMU (parerile de rau sunt tardive acum dar suntem cu sufletul aproape de familie)

  2. mare pacat de un asemnea om. dumnezeu sai dea baiatului taria sa nu clacheze psihic

  3. cand am auzit stirea la radio am crezut ca e prostalau ala de la nova casa

  4. ghelase iancu a zis:

    Nu trebuia sa faca un asemenea gest.D-zeu sa-l ierte si sa-l primeasca intre cei drepti! Condoleante familiei!

  5. Maria Popescu a zis:

    Dumnezeu sa-l ierte ! Condoleantze familiei !!! COLEGII de la Scoala Generala NR .6( Cartierul C.F.R.) – Bacau din promotia 1964- 1968 sper sa te conduca , NELULE DRAGA, pe drumul tau – din pacate- fara intoarcere…

  6. Dumnezeu sa-l ierte !!!!!
    Fie-ti tarana usoara capitane!!!! asa era mereu pe baricade!!!!
    Codnoleante si putere familiei.

Adauga un comentariu

*