Zile pline pentru echipajele SMURD

smurd.jpgLuni, 28 septembrie, la ora 18.45, echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Bacau a fost solicitat sa intervina în municipiul Bacau, strada Alecu Russo, pentru a acorda primul ajutor lui E. G., de 62 ani, care se afla cazut pe scari, în stare de inconstienta. Pacientul a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau. La ora 22.25, echipajul SMURD a fost solicitat sa intervina pe strada Vadul Bistritei, din municipiul Bacau, pentru a acorda primul ajutor unei femei de 36 de ani, D. V., care a fost gasita în stare de inconstienta, fiind suspecta de epilepsie. Pacienta a fost transportata la Spitalul Judetean Bacau. La ora 23.02, echipajul de salvatori a intervenit pe strada Pacii, din Bacau, pentru a acorda primul ajutor unei alte femei, V. E., de 45 de ani, care se afla cazuta în strada în urma consumului voluntar de etanol. Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean Bacău.
La ora 23.28, echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Bacau a fost solicitat sa intervina în comuna Izvorul Berheciului, pentru a acorda primul ajutor lui D. V., de 33 ani. Pacientul era suspect de fractura membru inferior drept si a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau.
La ora 19.07, echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Onesti a intervenit în satul Orasa, din comuna Livezi, pentru a acorda primul ajutor lui I. R., de 58 ani, care acuza dureri toracice. Pacienta a fost transportata la Spitalul municipal Onesti. (D.M.)

Adauga un comentariu

*