Week-end de foc pentru pompierii bacauani

Vineri, la ora 12.41, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Bacau a intervenit în municipiul Bacau, strada 9 Mai, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o ghena metallica de colectare a deseurilor menajere. În urma incendiului, care a avut drept cauza probabila utilizarea focului deschis în spatii deschise, au ars aproximativ 10 kg deseuri menajere.
Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Onesti a intervenit vineri, 28 august, ora 12,50, în localitatea Casin, pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata si maracinis, pe un teren aflat în proprietatea numitului Ioan D.
În urma incendiului, care a avut drept cauza probabila utilizarea focului deschis în spatii deschise, au ars aproximativ 100 mp vegetatie uscata. De mentionat este faptul ca incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al Comunei Casin.
In aceiasi zi, la ora 17.30, Garda de intervenetie din cadrul Detasamentului de Pompieri Moinesti a intervenit în localitatea Poduri, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinta numitului Vasile B. Constructia avea peretii din B.C.A. si acoperisul din astereala de lemn cu învelitoare din azbociment. În urma incendiului, care s-a datorat unui trasnet, au ars circa 15 mp din acoperisul casei. De mentionat este faptul ca incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al Comunei Poduri.

Adauga un comentariu

*