Nu regreta ca si-a ucis copilul

crima-florilor-2.jpgAsa le-a declarat anchetatorilor bacauanul care duminica si-a injunghiat mortal fetita de trei ani – avocatul sau a pledat in fata instantei pentru vinovatie fara discernamânt

Alexandru Gavril, bacauanul care duminica si-a ucis cu un cutit de bucatarie fetita in vârsta de numai trei ani si apoi a incercat sa se sinucida, provocând un accident rutier, le-a declarat anchetatorilor ca nu-si regreta fapta. „A dat o oarecare explicatie divina gestului sau (a facut „lucrarea Domnului”, copila fiind „posedata de diavol” – n.red.)”, a precizat procurorul de caz Felix Banila. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la Parchet, despre motivul crimei, tânarul de 26 de ani a spus doar ca „veti afla”.

Filmul tragediei

Antrenorul emerit Relu Auras, un apropiat al familiei (fost antrenor de box al lui Alexandru Gavril), a declarat ca „de trei zile nu realizeaza ce vorbeste, o ia numai razna”. Se pare ca tânarul se droga. Plecase sa munceasca in strainatate pentru a oferi o viata mai buna unicului sau copil, la care tinea ca la ochii din cap, dar se intorsese in tara cu comportamentul schimbat, anormal. Duminica dupa-amiaza, se afla impreuna cu sotia si fetita la socri, pe strada Florilor. Din senin, fara sa fi avut loc vreo cearta, barbatul a apucat un cutit din bucatarie si si-a injunghiat copilul de doua ori. Fetita a decedat câteva minute mai târziu. Tatal a urcat apoi la volan (fara sa aiba carnet de conducere) si a intrat cu masina intr-un autobuz, la iesirea din oras. Se pare ca incerca sa se sinucida – asa cum crede si soferul autobuzului -, dar a scapat doar cu rani usoare si a fost retinut de Politie. Seara, Alexandru Gavril a fost audiat de procuror, apoi, luni, a fost prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Instanta a aprobat arestarea. Avocatul tânarului a pledat pentru vinovatie fara discernamânt.
Alin LEANCA

Comentarii

  1. sal fut in gat cu tot neamu lui de cacat jaf chinuit ca pe draci

  2. sa arzi in focurile iadului

Adauga un comentariu

*